leuk vakantiehuisje spanje

Leuk vakantiehuisje in Spanje boeken

Leuk en goedkoop vakantiehuisje boeken in Spanje

leuk vakantiehuisje spanjeMet de auto naar Spanje en een leuk en goedkoop vakantiehuisje boeken? Een vakantiehuisje in Spanje is erg geliefd onder de vakantiegangers, want het aantal vakantiehuizen in deze populaire vakantiebestemming groeit met het jaar. Elk vakantiehuis en appartement is in de zomerperiode volgeboekt, want de vakantieganger gaat graag op vakantie naar Spanje. Logisch dat ze dan een goedkoop vakantiehuisje huren, want lawaai van de buren in de aangrenzende hotelkamers is er in dat geval niet bij. Een goedkoop vakantiehuisje is op dat gebied dé oplossing voor mensen die graag naar een populaire vakantiebestemming willen, maar dan wel het liefst in een accommodatie die ook nog wat rust en privacy biedt.

Goedkope vakantiehuisje aan de Spaanse Costa’s

De Costa Brava, Costa del Maresme en de Costa Dorada, zijn weliswaar een aardig eindje rijden met de auto vanaf Nederland, maar toch binnen afzienbare tijd te bereiken. De vakantiehuizen aan de Costa Brava en de appartementen aan de Costa Dorada liggen direct aan zee en de zandstranden waar u heerlijk kunt zonnen, pootje baden of zwemmen. De kinderen kunnen naar hartelust spelen of ploeteren in het warme ondiepe water aan het strand van Spanje. Een daguitstapje naar de schitterende stad Barcelona is een echte aanrader. Bewonder de kunstwerken van Gaudi en geniet van de schitterende gotische en moderne architectuur en op een terrasje in de zon.

Verder naar het zuiden liggen de Costa del Azahar en de Costa Blanca die u met een vlucht naar Alicante en Valencia in een paar uur kunt bereiken. Met een huurauto gaat u op pad naar uw goedkoop vakantiehuisje aan de Costa del Azahar en de goedkope vakantiehuizen aan de Costa Blanca. Naast de zon, zee en strand mogelijkheden biedt de Costa Blanca ook vakantiewoningen aan een golfbaan voor de echt golfliefhebbers. De bijzondere stad Alicante en de badplaatsen Benidorm en Denia bieden de mooiste vakantieplekjes voor een heerlijke vakantie aan de Costa Blanca.

De zuidkust aan de Middellandse Zee bij Spanje wordt gevormd door de Costa de Almeria en de Costa del Sol. Malaga is de beste plaats om heen te vliegen en daarna met een huurauto verder te rijden naar uw vakantiewoning aan de Costa del Sol. Luxe vakantiehuizen in Marbella en appartementen in Benalmadena zijn een uitstekend uitgangspunt om de stranden van de Costa del Sol te verkennen, maar ook om de cultuur van het binnenland op te snuiven. De steden Granada, Cordoba en Sevilla zijn een echte aanrader. Een dagtochtje naar Gibraltar maakt uw vakantie aan de Costa del Sol compleet, maar pas op voor uw lunchpakket in uw tas op de apenrots van Gibraltar. Voor een culturele zonvakantie boekt u het hele jaar door een vakantiehuisje aan de Costa del Sol.