spanje strand

De leukste vakantie in Spanje

De leukste vakantiebestemmingen in Spanje

Ontspannen op een de leukste vakantiebestemmingen in Spanje, zo moet vakantie zijn. Genieten van zon, zee en strand, dat maakt een vakantie in Spanje zo leuk. Lekker met het hele gezin of met z’n tweetjes eropuit trekken, wie gaat kamperen is er echt even uit.

spanje strand

Misschien wel de meest populaire streek voor een leuke vakantie in Spanje is de Costa del Sol. En niet zonder reden. De campings en vakantiehuisjes aan deze Spaanse Costa del Sol zijn gemiddeld zo’n 300 dagen per jaar zonovergoten!

Vakantie in onvergetelijk Spanje

Ook de Costa Brava vormt een fantastisch vakantieparadijs dat werkelijk van alles te bieden heeft voor een onvergetelijke vakantie in Spanje. Deze ruige, wilde en onstuimige kust wordt afgewisseld met eindeloze zandstranden en loodrechte rotswanden met intieme baaien. Geen wonder dat wie hier eenmaal is geweest, absoluut vaker op vakantie wilt gaan naar Spanje!

Costa Blanca

De Costa Blanca (“witte kust”) is één van de populairste kustgebieden in Spanje en ligt in het oostelijke deel van het land in de Regio Murcia. De Costa Blanca beslaat een groot deel van de kust van de provincies Alicante en Valencia. Langs de kustlijn van de Costa Blanca zijn er meerdere grote kleine badplaatsen te vinden. Enkele van deze plaatsen zijn erg populair bij overwinteraars. De stad Benidorm is hier waarschijnlijk het beste voorbeeld van.

En naar welke van onze vakantiebestemmingen in Spanje u ook gaat, overal zult u kunnen genieten van zalig eten en goede wijn. Het staat vast: vakantie op een camping of in een vakantiehuisje in Spanje betekent echt niet alleen zon en strand, maar nog veel meer! Voor wie de tijd heeft om wat meer te reizen, valt er in het binnenland heel veel moois te ontdekken. Rust, cultuur, eeuwenoude steden vol grandeur, indrukwekkende landschappen, kastelen en burchten, muziek, feest en overheerlijk eten!

In sommige landen is het al heerlijk om de hele dag in de zon te liggen. Spanje is zo’n land. Wilt u luxe kamperen tijdens uw volgende kampeervakantie, kies dan een topcamping op onze website. U zult meer dan tevreden zijn over de compleet ingerichte tent die u op de camping te wachten staat.

Tips voor uw vakantie in Spanje

Uw vakantiebestemming in Spanje mag u zelf kiezen. Het enige dat wij voor u doen is u een selectie geven van de beste vakantiebestemmingen die elke regio van Spanje te bieden heeft. De rest van uw vakantie kunt u zelf uitstippelen, daar heeft u ons vast niet voor nodig. We kunnen u echter wel een paar tips geven. Sevilla is bijvoorbeeld een erg mooie stad en het is weer eens iets anders dan Madrid of Barcelona, de twee grootste steden van het land. De Moorse gebouwen en de flamenco zijn de grootste trekpleisters van Sevilla, waar u nog echt de traditionele Spaanse sfeer kunt proeven. Of u nu voor- of tegenstander bent van het stierenvechten, in Sevilla gaan ze er gewoon mee door, zoals ze dat al eeuwenlang gewend zijn.

Een gedachte over “De leukste vakantie in Spanje

  1. Pingback: Zonder problemen een auto huren voor je vakantie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *