leuke vakantie plekje kids

Vakantie naar de zon met de kinderen

Perfecte zonvakantie met de kids

Heb jij ook al zin om op vakantie te gaan? Veel mensen kijken nu al uit naar de volgende zomervakantie. Kinderen zien vaak al maanden uit naar dé vakantie. Het blijft een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken en zelf ook te kunnen ontspannen. Op deze pagina vind je een verzameling van zonvakanties naar de leukste bestemmingen voor de kinderen.

Kinderen hebben het al snel naar hun zin. Zandkastelen bouwen en vriendjes maken. Wanneer uw kinderen zich vermaken, geniet u ook.

Dankzij de kidsclub en het (vaak Nederlandstalige) animatieteam zijn de kinderen de hele dag zoet. Voor kids in elke leeftijd worden leuke activiteiten georganiseerd, zoals schat zoeken op het strand, waterspelletjes en een kinderdisco.
Ook als u er zelf gezellig met het gezin op uit wil gaan, is er genoeg te doen. In sommige accommodaties is er zelfs een oppasservice aanwezig voor de allerkleinsten.

DTI familievakanties naar de zon

naar de zon met kidsDTI specialiseert zich in het aanbieden van familie vliegvakanties in het Middellandse zeegebied, waarbij Turkije een prominente plaats inneemt. DTI-Travel.nl biedt een uitgebreid vakantieprogramma met een variatie van populaire bestemmingen voor uiteenlopende doelgroepen zoals zonneaanbidders, sportfanaten, cultuurliefhebbers, wellness- of shoppingliefhebbers.

Met Kids & Co van Corendon naar Turkije

kids vakantie turkijeKids & Co, het nieuwe familiemerk van Corendon, is een vakantiefeest voor kinderen. Maar stiekem natuurlijk net zo’n groot feest voor jou als vader of moeder. Want zeg nou zelf; als de kinderen de hele dag de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes en de coole jongens en meiden van het Kids & Co Team, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk?

Een supervakantie voor de kinderen met Arke

kids vakantieUw kids vermaken zich de hele dag in het spetterende waterpark, spelen met Ko & Kiki en doen mee met allerlei leuke activiteiten. En ’s avonds eten ze hun buikjes vol bij de overheerlijke kinderbuffetten. Bij Arke boekt u nu KidsWorldClub vakanties, dat zijn wereldvakanties voor u en uw kids!

  • Spelen met Konijnenvriendjes Ko & Kiki
  • Voor iedere leeftijd een gezellige club
  • Alles voor uw baby aanwezig
  • Gratis spetterend waterpark bij iedere club
  • All inclusive hotels met Kids buffetten
  • Grote en comfortabele familiekamers

Aantrekkelijke kinderkortingen bij D-reizen

met de kinderen op vakantieD-reizen biedt u een groot aanbod kindvriendelijke zonvakanties, tegen scherpe prijzen. Vaak bieden wij een aantrekkelijke kinderkorting of kunt u bijvoorbeeld een familiekamer boeken. Deze is speciaal ingedeeld voor een gezin en daardoor heerlijk ruim en voorzien van extra bedden.