Leuke safaritenten

Kamperen in een Tendi Safaritent voor een leuke vakantie op de camping

SafaritentKamperen in een Tendi Safaritent biedt de beleving van het kamperen, maar dan op een originele manier met meer comfort en luxe. Wel zo ideaal natuurlijk! Tóch het campinggevoel houden, maar dan anders! Er zijn Safaritenten beschikbaar op vele mooie plekjes in Umbrië Italië, op een leuke camping in Toscane, of toch liever een safaritent in de populaire Dordogne. Mocht u dit jaar een vakantie dichter bij huis vieren, zijn er ook nog safaritenten in Noord Duitsland vrij.

Uniek reisverblijf

De Tendi Safaritent is gebaseerd op de tent waar in het verleden Britse ontdekkingsreizigers in verbleven tijdens een van de vele reizen. De originele Safaritent is een moderne versie van dit unieke reisverblijf. U viert vakantie en geniet van een hoog niveau van comfort en luxe in een tent met een rijke historie.

Op de camping in de ruime Safaritent met het hele gezin

De Safaritent is een ruime tent en is volledig ingericht. De Safaritent heeft een avontuurlijke uitstraling door het robuuste canvasdoek, wat het stalen frame bedekt. Door het dubbele dak is de Safaritent goed geïsoleerd, de tent is voorzien van een luifel, en is geplaatst op een houten vloer.

SafaritentIn de unieke Safaritent treft u zeer comfortabele voorzieningen. Zo beschikt u over een heerlijke bij aankomst opgemaakte boxspring voor een goede nachtrust, over een keuken met een 4-pits gasfornuis, een koelkast met vriesvak en uiteraard pannen, borden en bestek. In de nieuwe Safaritent Comfort beschikt u tevens over een douche en een toilet in de tent. Neem plaats in een van de relaxstoelen op de veranda terwijl uw kinderen zich vermaken met het speelgoed dat reeds aanwezig is in de Safaritent. Uw vakantie in de Safaritent wordt een onbezorgd verblijf, en gaat op reis en hoeft alleen maar aan uw kleding en handdoeken te denken.

Ontdek heel Europa in een Tendi Safaritent

U kunt vakantie vieren in een Tendi Safaritent op 12 rustige en mooie plekken in verschillende landen in Europa. Kies uit een camping in de landen FrankrijkItaliëDuitslandPortugalDenemarken en zelfs in Zweden. De locaties van de avontuurlijke Safaritent zijn vooral geselecteerd op de ligging, de omgeving en de sfeer op de camping. Op bijzondere locaties in een wijngaard, naast een kasteel, bij een boerderij of aan een meer kunt u terecht voor uw vakantie in de Safaritent. De campings hebben allemaal een eigen sfeer, daarnaast beschikken ze over verschillende faciliteiten zoals bijvoorbeeld een zwembad, restaurant en een speeltuin. Voor de ontdekkingsreis in de omgeving van uw Safaritent ligt er een map klaar in de tent met interessante informatie over de regio waar u verblijft. Er zitten wandel- en fietsroutes in de map en uiteraard een aantal leuke suggesties voor een uitstapje in de omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *