vakantiehuisje gardameer rustig gelegen

Leuk en uniek vakantieplekje aan het Gardameer

Leuk vakantiehuis vlakbij het Gardameer Italië

gardameer authentiek vakantiehuisjeEen uniek en bijzonder plekje voor een leuke vakantie aan het Gardameer. Vakantie in een authentiek huisje aan het Gardameer met de kinderen, dat wordt puur genieten van een onvergetelijke tijd in Italië.
Langs dit ruim 50 kilometer lange meer ligt meer dan 158 kilometer kust. Genoeg plek dus om een heerlijke en unieke vakantie in een authentiek vakantiehuisje langs het Gardameer te vieren. Aan het Gardameer in Italië geniet je van een hoop culturele en natuurlijke bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld de boot en ga naar een van de eilanden die in het Gardameer liggen. Altijd al een leuk en uniek vakantieplekje gewild?

Vakantieplekje aan het Gardameer

Rond uw vakantieplekje aan het Gardameer zijn veel dingen te zien en te beleven. Het kasteel Rocca Scaligera en de Romeinse ruïnes van Sirmione bijvoorbeeld, of de uit 1509 stammende kathedraal en het Palazzo della Magnifica Patria uit 1524 in Salò. Hier ligt eveneens het regionaal natuurpark Alto Garda Bresciano. Ook in Riva del Garda en Desenzano del Garda kunt u historische bouwwerken bewonderen, dus er is genoeg te zien en te doen buiten uw camping aan het Gardameer!

Mooie accommodaties aan het Gardameer

Rond uw vakantieplekje aan het Gardameer bevinden zich heel veel leuke stadjes en dorpen, van klein tot groot, van idyllisch tot zeer toeristisch. In deze plaatsen kun je slenteren door kronkelende steegjes met leuke winkeltjes en restaurantjes, flaneren langs de oever, of klimmen naar een monumentale burcht. Van eenvoudige, kleine hotelletjes tot uiterst luxueuze. Soms hoog boven het meer gelegen, met een spectaculair uitzicht. Of een prachtige, romantische villa met een mooie tuin aan de oevers van het meer. In de directe omgeving van het gezellige Garda ligt Garda Trilo Central . Omringd door 60 hectare groen bevindt zich dit vakantieplekje aan het Gardameer. Op ongeveer 2 km van het Gardameer en het centrum van de stad ligt het vakantiehuisje Rita. 5 mooie appartementen die ondergebracht zijn in 2 huizen. Een andere aanrader is huisje Sorisso in Garda. Deze residence ligt op een rustige en zonnige locatie met uitzicht over het Gardameer, ongeveer 1 km van het centrum.

Bekijk alle authentieke accommodaties in Gardameer