griekenland accomodatie kids

Leuke vakantie Griekenland met kinderen

Griekenland met kids

In Griekenland kunnen de temperaturen in de zomer hoog oplopen. Laat uw kinderen niet te lang in de zon spelen (ook niet met zonnebrand crème) en ga elk uur even met uw kind in de schaduw zitten. Laat uw kind in ieder geval een petje of hoedje in de zon dragen. Zorgt u er ook voor dat uw kind voldoende drinkt. ’s Middags, op het heetst van de dag uw kind een paar uurtjes laten rusten is aan te raden en heel gebruikelijk in Griekenland. Let bij strand en zee altijd goed op uw kinderen. Hoewel de meeste gebieden veilig zijn, kunnen er toch stromingen zijn waar uw kind niet op heeft gerekend. Alles wat u voor uw baby of kind nodig mocht hebben is in principe te koop in Griekenland.

Geniet van een leuke vakantie in Griekenland

Geniet van een leuke vakantie in Griekenland met de kinderen en bekijk hoe de Grieken de geschiedenis hebben uitgevonden. Overal waar je kijkt in Griekenland, zie je sporen van de Oudheid. In de authentieke dorpjes en het ruige berglandschap krijgen jij en je gezin het gevoel heel ver van huis te zijn. Maar dit mooie land met zijn heerlijke stranden ligt op slechts een paar uur vliegen van Amsterdam.

De rijke cultuur van Griekenland biedt u genoeg mogelijkheden om kennis te maken met het land. Ga eens op excursie met de kinderen of huur een auto om de pure Griekse cultuur te ontdekken. De hoge bergen zijn ideaal om een wandeling te maken door het prachtige natuurgebied van dit geweldige land. De avond begint u goed door in één van de vele authentieke restaurants uw avondmaal te nuttigen. Het maakt niet uit of u jong of oud bent, er is voor ieder wat wils.

Met Corendon naar Griekenland met de kinderen

kindervakantie griekenlandCorendon heeft een veelzijdig aanbod aan kindvriendelijke appartementen en hotels in Griekenland. Alle accommodaties worden met grote zorg gekozen om uw familievakantie in Griekenland zo comfortabel mogelijk te maken, waarbij de klantvriendelijkheid van Corendon hoog in het vaandel staat.

 

Arke kindvriendelijke zonvakantie naar Griekenland

vakantie griekenland aan strand met kinderenArke heeft de beste kindvriendelijke accommodaties voor een toffe vakantie. Veel hotels hebben een kidsclub met animatie, spectaculaire waterparken en liggen direct aan zee. Profiteer van zonkorting!

 

 

Ruime keuze uit kindvriendelijke accommodaties

griekenland met de kidsMet D-reizen naar de zonovergoten stranden, meer dan 10.000 km kustlijn, een rijke culturele geschiedenis en ook nog heerlijk eten: Griekenland is de ideale zonvakantie!