Verre vakantie met kinderen

Verre vakantie met kinderen

Een verre vakantie met je kinderen is een droom

Met je kinderen een leuke verre reis maken is een droom en een unieke ervaring. Laat deze droom uitkomen met speciaal geselecteerde aanbieders van leuke verre vakanties met kinderen. Steeds meer gezinnen ontdekken dat reizen met kinderen makkelijker is dan je denkt. Met voldoende vrijheid, afwisseling en juist díe activiteiten waarmee je het land echt beleeft. Zo genieten niet alleen je kinderen maar ook jullie zelf volop. Kinderen laten je als ouder op een onbevangen manier naar de wereld kijken.

De leukste georganiseerde reizen naar een verre bestemming met kids

Er is niets mooiers dan met je kinderen de wereld ontdekken. Kinderen zijn flexibel, nieuwsgierig en maken snel contact. De leukste plekjes zijn tevoren geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen in het land zijn al inbegrepen. Daarbij zijn de programma’s rustig en het reistempo relaxed. Met andere families die individueel reizen is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. Andere gewoontes, andere gebruiken, je ontdekt samen een nieuw stukje van de wereld.

1. FOX Family & Kids groepsreizen

fox

Verre vakantie met kinderenDe FOX Family & Kids groepsreizen zijn comfortabele avontuurlijke rondreizen met bijvoorbeeld een verblijf in de jungle van de Taman Negara in Maleisië, wild spotten in het Kruger Park in Zuid-Afrika of het rijden op de rug van een olifant in Thailand. Wanneer de kinderen het naar hun zin hebben, zijn de ouders ook gelukkig en dit geldt zeker voor de avontuurlijke reizen met FOX Family & Kids. Uw kinderen komen (samen met u) met mooie en spannende verhalen thuis!

check vakantie

2. Djoser Junior

djoser

een verre reis maken met de kinderen

Reizen met kinderen opent deuren die anders misschien gesloten zouden blijven. Met hun onbevangen nieuwsgierigheid staan kinderen open voor het onbekende en stappen ze als vanzelf over allerlei taal- en cultuurbarrières heen.
Op reis met Djoser Junior, speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar, combineer je de voordelen van een groepsreis met veel individuele vrijheid en extra aandacht voor de jonge reizigers. Bij sommige bestemmingen is een aantal vertrekdata speciaal voor ouders met oudere kinderen vanaf 10 en 16 jaar

check vakantie

3. RiksjaTravel

riksja verre reizen met kids

riksja-kidsMet RiksjaKids reis je individueel. Maar ook georganiseerd: de leukste plekken zijn tevoren geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen in het land zijn al inbegrepen. Daarbij houden we de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed. Met andere families die individueel reizen is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. Andere gewoontes, andere gebruiken, je ontdekt samen een nieuw stukje van de wereld. Onze reizen zijn individueel, maar soms ben je even in gezelschap van andere families. Je zit niet aan een groep vast, maar hebt wel contact met anderen , zodat kinderen met elkaar kunnen spelen. Uiteraard zijn alle reizen verder aan te passen aan je eigen wensen.

check vakantie

4. VanVerre reizen

vanverre logo

vanverreEen vakantie bij VanVerre is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Geniet van een ontspannen strandvakantie of bezichtig prachtige tempels in Thailand of Maleisië. Een olifantentocht door de jungle en een ontmoeting met orang-oetans in Indonesië staan garant voor een onvergetelijke ervaring tijdens uw gezinsvakantie. De vriendelijke bevolking en de goede infrastructuur zorgen ervoor dat u in Azië uitstekend kunt rondreizen met kinderen. Alles is mogelijk, beleef Azië in uw eigen reistempo. We proberen waar mogelijk familiekamers te regelen of kamers met een verbindingsdeur. We hebben geen reizen apart bestempeld als familiereizen, we stellen deze samen aan de hand van uw gezinssamenstelling en leeftijden.

check vakantie

5. Baobab Familiereizen

baobab familiereizen

baobabOp de familiereizen van Baobab vinden de kinderen elkaar snel. Weg met je ouders kun je dus letterlijk nemen; wij vermaken onszelf wel. Bij de familiereizen van Baobab is de maximale groepsgrootte 24 personen. Zo is de kans groter dat jouw kinderen meer leeftijdsgenoten treffen en sneller aansluiting vinden bij elkaar. Er zijn volop momenten om kennis te maken met de lokale bevolking, meer te leren over andere culturen en mee te kijken bij lokale projecten. Alle aardrijkskunde, geschiedenis en maatschappijleer vakken maar dan verpakt als vakantie. Dat is familiereizen volgens Baobab.

check vakantie