Leuke vakantie met de kinderen naar Zuid Afrika

Leuke vakantie met de kinderen naar Zuid Afrika

Met de kinderen naar Zuid Afrika voor een prachtige vakantie

Zuid-Afrika is een veelzijdig land. Men zegt ook wel eens: Zuid Afrika is een wereld in één land. Bijna nergens zoveel afwisseling in landschap en culturen. De vliegreis valt mee want het tijdsverschil is op zijn hoogst één uur dus je hebt geen jetlag en per huurauto kun je veilig met je gezin door Zuid-Afrika reizen. Het land is ontwikkelder dan veel mensen denken, de infrastructuur is goed en het comfort ligt op westers niveau.

Alle reizen met kinderen naar Zuid Afrika

Ga op safari, walvissen spotten, fietsen door de wijngaarden, een township bezoeken of Afrikaans eten in een Xhosa dorp, terwijl je toch de vrijheid houdt om je reis zo vorm te geven als je wilt. Onze accommodaties: een safaritent in de bush, een struisvogel boerderij, een Victoriaans hotel of een Kaap-Hollands wijnhuis. Zuid-Afrika, ontdek het zelf.

De Big-Five bekijken met de kinderen

In Zuid-Afrika kunt u op zoek naar de Big-Five in de diverse nationale parken. Richting het zuiden verandert het landschap van wildparken in een groen landschap met westerse invloeden, maar Zuid-Afrika biedt meer dan alleen natuur. Geniet van de heerlijke Zuid-Afrikaanse wijnen, breng een bezoek aan Kaap de Goede Hoop en natuurlijk aan Kaapstad, door de unieke ligging één van de mooiste steden ter wereld.

20-daagse individuele familierondreis Ontdek Zuid-Afrika

 Leuke vakantie met kids Zuid Afrika Ontdek Zuid-Afrika is een fantastische 20-daagse selfdrive van Johannesburg naar Kaapstad. Onderweg logeer je in het Kruger National Park, Swaziland en Zululand om vervolgens naar de westkust te vliegen en hier de wereldberoemde Tuinroute en de prachtige wijnlanden van Stellenbosch en Franschhoek te ontdekken. De laatste dagen verblijf je in Kaapstad met de imponerende Tafelberg op de achtergrond.Tijdens deze rondreis logeer je in gezellige guesthouses, lodges en goede comfortabele hotels.
  • Hoogtepunten van Zuid-Afrika
  • Vlucht van Durban naar Port Elisabeth
  • Verblijf in mooie en afwisselende hotels en lodges

Reis met kinderen Zuid Afrika

16-daagse familie groepsreis Toverdokters & Leeuwen

 Zuid Afrika met kinderen Tijdens deze rondreis logeren we op bijzonder plekken. We beginnnen de reis met een verblijf in een klein wildreservaat waar we ook gamedrives maken op zoek naar de wilde dieren. Hier heb je ook de mogelijkheid de zeldzame witte leeuw te zien! uiteraard ontbreken ook de bekende wildparken zoals het Krugerpark en Hluhluwe Wildreservaat niet tijdens deze reis. Iedere stam in Zuid-Afrika heeft zijn eigne tradities en cultuur, maar toverdokters hebben ze allemaal! Jij kan ze ontmoeten tijdens een van je bezoeken aan de verschillende stammen, en wie weet, wordt jouw toekomst wel voorspeld!
  • Non-stop vlucht met KLM
  • Kindvriendelijke hotels en lodges
  • Complete Zuid-Afrika rondreis

Reis met kinderen Zuid Afrika

Zuid-Afrika & Swaziland, 21 dagen

 zuid afrika Complete gevarieerde vakantie voor het gehele gezin naar Zuid-Afrika en Swaziland. Geniet van de mooie omgeving van Kaapstad en Kaap de Goede Hoop. Geniet van zee en strand langs de kust van Kwa Zulu Natal en speur naar wilde dieren als olifanten, buffels, giraffen en leeuwen in Kruger nationaal park. De KLM brengt je er rechtstreeks naar toe. Inclusief:
Vliegreis met KLM, binnenlandse vlucht, toeslag hoogseizoen luchtvaartmaatschappij, luchthavenbelasting, veiligheidstoeslag, brandstoftoeslag, vervoer, hotel-/chaletovernachtingen, excursies volgens programma, lokale Nederlands-/Afrikaanssprekende reisbegeleiding.
Reis met kinderen Zuid Afrika