Leuke camping aan de Belgische Kust

Leuke camping aan de Belgische Kust

Als u op zoek bent naar een camping aan de Belgische kust dan weet u dat u gaat kamperen op een van de campings in het mooiste gedeelte van België. Het maakt niet uit hoe veel kampeervakanties u al heeft meegemaakt en hoe lang uw tent al meegaat, elk vakantieresort is weer een aangename verrassing. Geniet dus steeds opnieuw van uw vakantie aan de Belgische kust!

Belgische keuken

Wanneer u kiest voor een camping aan de Belgische kust dan kunt u gerust met de hele familie gaan. Als het mooi weer is dan ligt u lekker aan het strand en wanneer de avond valt dan laat u zich verleiden door de restaurants en terrassen die aan de Belgische kust te vinden zijn. Uw camping aan de Belgische kust mag dan wel heel comfortabel zijn, maar lekker uit eten hoort erbij. De Bourgondische Belgische keuken staat bekend om zijn verse vis en heerlijke stoofgerechten. Proef het zelf voordat u weer teruggaat naar uw camping aan de Belgische kust!

Het unieke van een camping aan de Belgische kust

Uw camping aan de Belgische kust kan gevestigd zijn in schitterende plaatsen als Oostende, Zeebrugge, Nieuwpoort, Knokke-Heist of De Panne. Het unieke van de Belgische kust is dat iedere kustplaats verschillend is, zodat er voor u elk jaar weer een nieuwe camping aan de Belgische kust te vinden is die een compleet andere vakantie betekent. Dus of u nu van het strand houdt of van statige oude steden, van het Bourgondische leven of van ouderwetse gezelligheid, tijdens u verblijf op een camping aan de Belgische kust vindt u het allemaal!

Camping Strand Westende

België – Belgische Kust – Westende

 Leuke camping Camping Kustpark Strand Westende is een apart gedeelte op de camping Strand Westende. Het terrein ligt maar op 800 meter van de prachtig uitgestrekte zandstranden van de Belgische kust. Mocht u echt een zwembad missen, bezoek dan eens het zwembad in Nieuwpoort of het overdekte zwembad met waterglijbaan in Westende. In de omgeving zijn veel mogelijkheden om daguitstapjes te maken. Denk maar eens aan Plopsaland of het leuke pretpark Bellewaerde! Voor ons staat het vast: Camping Kustpark Strand Westende is ideaal gelegen in België!
  • Op 800 meter van het strand
  • Gezellige familiecamping
  • Leuke animatie
  • Ideaal gelegen aan de Belgische kust
  • Uitstapjes naar Plopsaland De Panne, Nieuwpoort, Oostende en Brugge

Goedkope camping

Bekijk alle camping vakanties in België >>