Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust

Vakantiehuizen aan de Belgische kust

Een vakantiehuisje aan de Belgische kust is een prima vakantiebestemmingen voor een leuke strandvakantie in België. De vakantiehuisjes zijn een prima plaats om uit te rusten, na een actief dagje buiten tijdens uw vakantie in de natuur of na een dag vol indrukken tijdens uw culturele vakantie in België. Er zijn veel en gevarieerde attracties en activiteiten in België, West Vlaanderen heeft een groot aanbod van strandvakanties, daarnaast kunt u hier ook cultuur en sport vinden. Zo vindt u bij Middelkerke een hele mooie mix van mogelijkheden, u vindt hier eigenlijk zes polderdorpen, in het centrum kunt u het casino bezoeken en uw geluk beproeven, er is een stripdoolhof en bij Westende vindt u een Golfterrein. In West Vlaanderen zelf liggen veel bewegwijzerde paden voor een fiets- wandel- of fietstocht in de natuur. Ook zijn er schitterende routes uitgezet voor de auto, afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden kunt u op een prettige manier de omgeving verkennen tijdens uw actieve vakantie aan de Belgische kust.

Vakantie aan de Belgische kust

Een vakantie aan de Belgische kust biedt comfortabele en sfeervolle vakantieaccommodaties, De kinderen hebben de ruimte zowel binnen als buiten, kortom een ideale locatie voor uw perfecte vakantie in België. Voor cultuurvakanties bent u hier op de juiste plek, in Oostende ligt de boot Mercator, deze boot bracht het stoffelijk overschot van pater Damiaan terug naar huis. Sinds de zestiger jaren is het een boeiend museum, de tentoonstelling en de locatie spreken vele mensen aan. In Knokke vindt u het natuurreservaat het Zwin, een cultuurvakantie in de natuur met zeer zeldzame vogelsoorten, een vogeltuin, een uniek natuurgebied, een gigantisch wandelgebied en een dierentuin. In Knokke vindt u ook meer dan zestig kunstgalerijen met een zeer gevarieerd aanbod van moderne tot middeleeuwse kunst, u treft hier zelfs kunstgalerijen met een knipoog naar de kunst met een grote K, boeiende cultuurvakanties in West Vlaanderen. Boek een vakantiehuisje in West Vlaanderen.
Een vakantiehuis in West Vlaanderen is een plezierige accommodatie, van hieruit kunt u optimaal genieten van actieve vakanties in België. Actieve vakanties in de natuur zijn perfect vakanties in West Vlaanderen, de strandwandelroute van Wenduine naar De Haan is een aanrader, een afwisselende tocht in de natuur door de duinen, tussen de bossen, langs het strand, op de boulevard. Deze sportieve vakantie is een onvergetelijke vakantie voor de wandelaars onder ons. In Kortrijk vindt u een breed aanbod van cultuur in de vorm van musea zoals het Vlasmuseum, het Begijnhofmuseum. De laatste staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Vanwege de geschiedenis, horeca, musea en de winkelcentra met autovrije straten in het centrum is Kortrijk een populaire bestemming voor uw actieve vakantie in West Vlaanderen. Boek een van de gezellige vakantiehuisjes aan de Belgische kust.

Park De Haan

België – West Vlaanderen – De Haan

 Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust Vul uw longen met de frisse zeelucht in Park De Haan. Eén van onze kleinere parken, dat toch nog veel te bieden heeft. Boek een prachtige Lake Side cottage, direct aan de oever van het meer gelegen – of kies voor een van de Original cottages met twee verdiepingen in de mooie natuur. Het langste zandstrand van België ligt op een boogscheut (1km) van het park.
 • Water 800 meter
 • Stad 2 km
 • Golf 3 km
 • Zee 800 meter
 • Bike rental Ter plaatse
 • Paardrijden Ter plaatse
 • Tennis Ter plaatse
 • Bar Ter plaatse

Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust

Vakantiehuis Duinhoek

België – West Vlaanderen – de Panne

 Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust Deze vakantiewoning is gelegen op een vakantiedomein in het uiterst westelijk puntje van de Belgische kust. Aan de rand van het grootste bos-duin-natuurreservaat. Op een steenworp afstand van De Panne met het breedste zandstrand van België. Een ideale plek voor de actieve vakantieganger met de vele kilometers fietsroute doorheen ‘De Moeren’ en de prachtige wandelwegen in de duinen. Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust

Villa Select

België – West Vlaanderen – Oost Duinkerke

 Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust Oostduinkerke is een geliefde badplaats in de Belgische provincie West-Vlaanderen. Het gebied beschikt over brede, ongerepte stranden en schilderachtige duinen. De haven Nieuwpoort en veel historische plaatsen maken deze regio zo bijzonder. Na een actieve dag, is een vleugje ontspanning vaak welkom. En hoe kan je dit beter doen dan met de hele familie samen?
 • Water 1500 meter
 • Golf 25 km
 • Zee 1500 meter
 • Bike rental Ter plaatse
 • Paardrijden Ter plaatse
 • Tennis Ter plaatse

Leuk vakantiehuisje aan de Belgische kust

Bekijk alle vakantiehuisjes aan de Belgische kust >>